Webinaari: Tulevaisuuden mahdollisuudet liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjille


Aika: To 3.11.2022 klo 9-10.30

Miten onnistun liikunta- ja hyvinvointiyrittäjänä uudessa toimintaympäristössä? Mitä mahdollisuuksia uudet SOTE-keskukset tarjoavat? Miten yrittäjänä voin ennakoida tulevaa ja miten kehitän yritykseni toimintaa kohti tulevaisuutta?

Webinaarissa käsitellään liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjien monia mahdollisuuksia vastata tulevaisuuden tarpeisiin ja muutoksiin.

Tilaisuus tallennetaan. Linkki tallenteeseen lähetetään kaikille webinaariin ilmoittautuneille.

Webinaarin järjestää Dallaten-hanke (ESR). Tilaisuus on toinen kolmen webinaarin mittaisessa tapahtumasarjassa.

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan 1.11. mennessä!

 

Ohjelma

Yritysten uudet mahdollisuudet osana kuntien ja hyvinvointialueiden elintapaohjauksen palveluketjua
Tarja Tenkula, erityisasiantuntija, Kuntaliitto

Miten onnistun liikunta- ja hyvinvointiyrittäjänä uudessa toimintaympäristössä?
Riitta Hämäläinen-Bister, toimitusjohtaja, Deviation Finland Oy

Liikunta- ja hyvinvointiyrityksen kehittäminen kohti tulevaisuutta
Riku Aalto, toimitusjohtaja, Impulssi valmennus Oy

 

Puhujat

Tarja Tenkula
Tarja työskentelen Kuntaliitossa sosiaali- ja terveysasioiden yksikössä erityisasiantuntijana. Työssä Tarja tukee kuntien osaamista hyvinvointiasioissa. Erityisesti hänen vastuualueinaan ovat ennaltaehkäisevät sosiaali- ja terveyspalvelut, hyvinvoinnin ja terveyden edistäminen sekä osallisuuden vahvistaminen. Tarja on mukana rakentamassa liikunta- ja ravitsemuspalveluketjua osaksi elintapaohjausta. Tähän Tarja haluaa haastaa myös yritykset ja järjestöt mukaan.

Riitta Hämäläinen-Bister
Yrittäjä, järjestöjohtaja ja senior advisor, jolla on yli 20-vuoden kansallinen ja kansainvälinen kokemus liikunta- ja hyvinvointialan johtamisesta, vaikuttamis- ja asiantuntijatyöstä sekä liiketoiminnan kehittämisestä. Ennakointityö, sote-uudistus, terveyden edistäminen, hyvinvointi- ja liikuntapalveluiden kehittäminen, kouluttaminen ja vaikuttamistyö saavat Riittaan liikettä. Riitta toimii myös Suomen Kunto- ja terveysliikuntakeskusten SKY ry:n toiminnanjohtajana: Vaikuttavaa Liikettä – Parempaa Terveyttä!

Riku Aalto
Riku on personal trainingin ja elintapavalmennuksen uranuurtaja Suomessa. Koulutukseltaan hän on fysioterapeutti ja ammattivalmentaja. Riku on myös kirjoittanut noin 40 kirjaa harjoittelusta, ravitsemuksesta sekä fyysisestä hyvinvoinnista. Riku hallitsee myös palveluiden tuotteistamisen. Hän on perustanut ja toiminut yrittäjänä useissa menestyneissä liikunta- ja hyvinvointialan yrityksissä.