Yritykset

Dallaten-hankkeessa on mukana liikunta- ja hyvinvointialan yrityksiä, jotka toimivat Uudellamaalla.

 

 

Smartfysion logo vie Smartfysion verkkosivuille

Fysioterapiavastaanotto Smartfysio on jo vuodesta 2006 auttanut sipoolaisia edistämään terveyttä ja toimintakykyä sekä saavuttamaan kivuttomamman ja aktiivisemman elämäntyylin. Me Smartfysiolla autamme löytämään juuri ne ratkaisut, jotka sopivat sinulle tai läheisellesi. Meillä saat apua ennakoivasti tai kun vahinko on jo käynyt.

Smartfysion verkkosivut

Ledearin logo johtaa Ledearin verkkosivuille.

Ledear: Teemme työtä ihmistä varten, ihmisten avulla, ihmisten kautta ja ihmiseltä ihmiselle.
Menestyksen ytimessä on aina ihmisten fyysinen, psyykkinen ja sosiaalinen hyvinvointi.

Ledear Oy:n verkkosivut

Voimin oy:n logo vie Voimin oy:n verkkosivuille.

Voimin Oy on yhteiskunnallinen yritys, joka tarjoaa ikääntyneiden koti- ja arkikuntoutuksen koulutus- ja asiantuntijapalveluita. Tavoitteenamme on auttaa suomalaisia organisaatioita ja yhteisöjä kehittämään ikääntyneiden kuntoutukseen liittyviä palveluita.

Voimin Oy:n verkkosivut

Liftpt:n logo vie Liftpt-yrityksen verkkosivuille.

Lifpt tukee hyvinvointia liikunnan avulla ja auttaa asiakkaitaan oman liikuntamuodon löytämisen. Liftpt auttaa ihmisiä jaksamaan, kehittymään ja voimaan paremmin arjen ja ruuhkavuosien paineessa.
Hyödynnän harjoittelussa perinteisiä, tutkittuja ja hyviksi todettuja menetelmiä, mutta seuraan myös aktiivisesti hyvinvointi- ja liikunta-alan kehittymistä ja trendejä. Monesti paras ratkaisu löytyy yhdistelemällä monipuolisesti uutta ja jo hyväksi todettua sopivassa suhteessa asiakkaan tavoitteeseen ja toiveisiin.

Liftpt:n verkkosivu

SenioriIloa-logo vie SenioriIloa-yrityksen sivuille.

SenioriIloA: Toiminnan lähtökohtana on kotona asuvien ikäihmisten toimintakyvyn ylläpitäminen ja yksinäisyyden väheneminen. Tuomme asiakkaille turvaa, poistamme yksinäisyyttä ja aktivoimme asiakkaan toimintakykyä. Asiakkaalle ajan antaminen arjessa ja hänen kanssaan yhdessä tekeminen ovat tärkeitä arvoja toiminnallemme.

SenioriIloA-verkkosivut

TTplus-logo vie TTplus Oy:n verkkosivuille.

TTplus Oy on ravinto-ohjaukseen erikoistunut yritys, joka keskittyy yksilöllisen ravitsemuksen, elämäntapojen ja ympäristön vuorovaikutukseen. Toimintaan kuuluu yksityisvastaanotto, erilaiset ravitsemukseen liittyvät luennot ja kurssit, ryhmäohjaukset ja ohjaajakoulutukset.

TTplus Oy:n verkkosivut

Audex Oy:n logo vie Audex Oy:n verkkosivuille.

 

Audex palvelee yksityisesti henkilöitä, joilla on häiritseviä kuulo-oireita, kuten tinnitusta, ääniyliherkkyyttä tai korvaperäistä huimausoiretta. Meille voi hakeutua ilman lähetettä. Palvelemme lähivastaanotolla sekä video-etävastaanotolla potilaita kaikkialta Suomesta.

Audex Oy:n verkkosivut

HoivaNova-logo johtaa Itä-Helsingin Seniorihoiva Oy:n sivuille.

Itä-Helsingin Seniorihoiva Oy on vuonna 2014 perustettu yksityinen seniorihoiva-alan yritys. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Tavoitteenamme on asiakkaan turvallinen ja omannäköinen kotona asuminen, elämänlaadun ylläpitäminen sekä toimintakyvyn ja sosiaalisten suhteiden tukeminen.

Itä-Helsingin Seniorihoiva Oy:n verkkosivut

Ettonet Oy:n logo vie Ettonetin verkkosivuille

Ettonet Oy on apuvälineisiin ja hyvinvointituotteisiin keskittynyt suomalainen yritys – mottomme mukaisesti ”terveyttä tukien”. Toimintamme peruspilareita ovat hyvin laaja ja laadukas valikoima sekä erinomainen palvelu.
Olemme kasvaneet lyhyessä ajassa kahden myymälän yrityksestä kuuden liikkeen ja verkkokaupan ketjuksi. Nettikauppa on tätä päivää, mutta liputamme vahvasti myös kivijalkakauppojen puolesta. Todistamme joka päivä henkilökohtaisen palvelun merkityksellisyyttä. Dialogi mahdollistaa juuri oikean ratkaisun löytämisen kullekin asiakkaalle – kiirehtimättä ja asiakasta kuunnellen. Tuotevalikoimastamme löytyy liikkumisen apuvälineitä rollaattoreista, kävelykepeistä ja ostoskärryistä helposti puettaviin jalkineisiin sekä monenlaisiin sukkiin. Kompressiotuotteille, kuten tukisukille, on laaja käyttäjäkunta. Kuntoilun ja kuntoutuksen välineet, esimerkiksi polkulaitteet ja vastuskuminauhat, mahdollistavat lihaskunnon ylläpidon kotoakin käsin.
Peseytymiseen ja hygieniaan tarjoamme tuotteita suihkutuoleista ja -matoista pestäviin ja kertakäyttöisiin inkontinenssituotteisiin. Huonekalupuolella kysyntä painottuu tavallista korkeampiin tuoleihin ja nousuaputuoleihin. Edellä on mainittu vain muutamia nostoja valikoimastamme.
Ettonetilla on toimittajia lukuisista maista; suosimme suomalaisia ja ekologisia tuotteita aina kun mahdollista.

Ettonet Oy:n verkkosivut

AML-palvelut Oy:n logo johtaa AML-palvelut Oy:n verkkosivuille.

AML-Palvelut Oy on vuodesta 2002 toiminut henkilökohtaiseen apuun ja kotihoitoon erikoistunut perheyritys, josta merkkinä avainlippu. Yritys tarjoaa yksilöllisiä palveluita kotiin vammautuneille ja ikäihmisille. Toiminnan perustana on tarjota mahdollisuus itsenäiseen ja tasa-arvoiseen elämään vammasta, sairaudesta tai iästä huolimatta. Yritys tarjoaa palveluita, joilla tuetaan asiakasta selviämään arjesta kuten henkilökohtainen hygienia, kodinhoidolliset työt, asiointiapu, tuettua ulkoilua ja liikuntaa, omaishoidon tuurausta ja kotisairaanhoitoa kuten verenpaineen tai verensokerin seurantaa.

AML-Palvelut Oy:n verkkosivut

O.T.E.Hoitokeskus: 

Aistiva ja kivuton faskiahoito, jolla pitkäkestoinen vaikutus.
Sanat Opi, Tunne ja Etene kuvaavat hyvin O.T.E.Hieronnan herkkää ja kuuntelevaa lähestymistapaa hoitamiseen.
Hoidolla saadaan suotuisia vaikutuksia mm. unettomuuteen, stressiin, masennukseen ja lihaskipuihin.

O.T.E.Hoitokeskuksen verkkosivut

Digiapusi-logo vie Digiapusi.fi-sivulle

Digiapusi: Kun älylaitteet ja sovellukset on asennettu oikein ja käyttöopastus on tehty huolella, laitteiden käyttö on mukavaa ja niistä saa mahdollisimman paljon hyötyä ja iloa omaan elämään. Me mahdollistamme tämän.

Meillä on alan kokemusta jo 20 vuoden ajalta. Olemme järjestäneet koulutuksia kaikenikäisille niin kasvotusten kuin etänä yhteensä yli 1000 kertaa. Meidän vahvuutemme on se, että osaamme puhua asiaa, mutta niin, että kuulijan ei tarvitse olla asiantuntija ymmärtääkseen.

Digiapusi-verkkosivut