MY WAY ATHLETICS innostui uusien palveluiden kehittämisestä


Dallaten-hankkeeseen osallistuminen on kannustanut yrittäjä Eveliina Nauloa  kehittämään uusia ryhmävalmennuksia niin senioreille kuin lapsiperheillekin.

Eveliina Naulo hymyilee katsoessaan kameraa ja kävellessään reippaasti.
MY WAY ATHLETICSin toimitusjohtaja Eveliina Naulo

MY WAY ATHLETICS tarjoaa pitkäjänteistä elämäntapamuutosvalmennusta ja panostaa asiakkaiden kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Dallaten-hankkeessa Naulo on keskittynyt kehittämään senioreille suunnattua SENIOR WAY -valmennusta, jossa sauvakävelylenkin ohella jutellaan hyvinvoinnista ja jumpataan.

Naulo kiittää hankkeen tarjoamaa tukea esimerkiksi valmennuksen hintatason ja toteutuspaikan haarukoinnissa, mutta myös Dallaten-valmennuksen ruokkimaa kehittämisintoa.

– Olen saanut hankkeessa ollessani juuri sellaista apua, mitä tarvitsenkin. Sen myötä kiinnostuin senioreiden lisäksi muistakin uusista kohderyhmistä ja olen saanut unelmiani toteutetuksi, kertoo MY WAY ATHLETICSin Eveliina Naulo.

Naulon lanseeraamiin uusiin valmennuspaketteihin lukeutuvat myös KIDS WAY, joka tukee lapsuudesta alkavaa liikunnallista elämäntapaa sekä perheen hyvinvointia sekä FAMILY WAY, jossa yhteisiä vaunulenkkejä maustetaan liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelulla ja jossa vanhemmille luodaan omat hyvinvointisuunnitelmat.

Kaikki lähtee sisäisestä hyvinvoinnista

Ryhmävalmennusten lisäksi MY WAY ATHLETICS tarjoaa yksilöllisiä valmennuspolkuja niin kuntoilijoille kuin elämäntapamuutoksen tavoittelijoillekin. Yksilövalmennuksessa Naulo valitsee liikkumispaikat asiakkaan tavoitteiden mukaisesti.

– Valmentaessa liikutaan paljon eri paikoissa, siellä, missä asiakas haluaa liikkua. Tykkään siitä, että työpäivän jälkeen ihmiset pääsisivät ulos ja luontoon. Hyödynnän luontoa aina vuodenaikojen vaihtelun mukaan. Kuntosalilla taas on helpompi vahvistaa lihasvoimaa ja tukea liikuntakykyä, Naulo kuvailee.

– Muutokseen lähdetään sisäisen hyvinvoinnin kautta. Kun asiakas huomaa, että kunto kasvaa, niin jaksaminen ja hyvinvointi näkyvät arjessa muillakin osa-alueilla.

Yksilö- ja hyvinvointivalmennuksien rinnalla Naulo nauttii päästessään luennoimaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista esimerkiksi yritysten hyvinvointipäivillä. Vierumäellä opiskellut Naulo on myös iloinnut päästessään luennoimaan ja tekemään yhteistyötä entisen opinahjonsa kanssa.

Iloa yrittäjyydestä

Naulo on toiminut yrittäjänä liki kymmenen vuotta. Vaikka ajatus yrittäjyydestä oli kuplinut Naulon mielessä jo pitkään, lopullinen päätös yrittäjäksi ryhtymisestä tapahtui nopeasti.

– Se oli ex tempore -päätös, kun lähdin yrittäjäksi. Olin aamulenkillä ja mietin, miten rakastan juoksemista, juoksu on elämäntapalaji. Olin Thaimaassa nähnyt, kun lentokentällä oli ”Runway” ja siitä lähti MY WAYn konsepti. Päätin, että yrityksestä tulee MY WAY, juoksuvalmennus on RUN WAY. Koko brändi ja tuoteperhe syntyi lenkin aikana, Naulo muistelee.

MY WAY ATHLETICSin ensisijainen kohderyhmä muodostuu työssäkäyvistä keski-ikäisistä kuntoilijoista, jotka ovat kiinnostuneet kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja pitkäjänteisestä elämäntapamuutoksesta. Naulon pisin asiakassuhde onkin kestänyt kahdeksan vuotta.

– Parasta on päästä valmentamaan, nähdä onnistumiset ja muutostarina taustalla. Tykkään myös siitä, miten yritys kasvaa ja muuttuu oman elämän mukaan, Naulo kuvailee.

Naulo on tuonut esille omaa asiantuntijuuttaan verkkosivuillaan julkaisemiensa blogitekstien avulla; tekstit muodostavat ohjenuoran pitkäjänteiseen elämänmuutokseen. Blogin avulla Naulon tarjoamista palveluista kiinnostuneet ihmiset voivat tutustua yrittäjään ennen asiakkaaksi tuloa. Naulo haluaa jakaa omaa osaamistaan asiakkailleen myös kuukausittaisen hyvinvointivinkin sisältävän asiakaskirjeen avulla.

Uusien asiakkaiden tavoittamisessa Naulo luottaa puskaradion lisäksi perinteisiin mainoksiin sekä kertoo palveluistaan uusille ihmisille aina tilaisuuden tullen.

– Höpötän ihmisille bussipysäkillä, kauppajonossa, lenkillä… Minulla on rohkeutta kertoa, että toimin yrittäjänä ja voin jeestata sua, Naulo nauraa.

MY WAY ATHLETICS

 

Teksti: Anna Eskola